I mosen med Hairy Mary jigs

gedde_m_jig

Lasse og jeg har været på en lille eftermiddagstur for at teste de nye Hairy Mary jigs. Vi fiskede jig and bobber teknik, og gedderne var ikke uinteresserede. Faktisk var de så interesserede at de flere gange huggede på flåddet, før de vendte omkring og snuppede jiggen. Her får du en lille stribe billeder fra turen.

Gedden på det øverste billede huggede på en Hairy Mary i farven Soylent Green.

P5070405-copy

Gedde hugger – først på mit Drennan Piker flåd. Derefter napper den en Hairy Mary i farven Amber Jack. P5070406-copyJig and bobber fiskeri med glideflåd. Under fight glider flåddet helt ned til forfangswiren. P5070407-copy

Klar til landing.

Share
Mærker: , ,
Udgivet i Spinnefiskeri

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>