En til the dark side – og 2 nye farver til rejerne

En til the dark side – og 2 nye farver til rejerne

IMG_9080Vores udvalg i Woolly Sparkle Dub er blevet suppleret med 3 nye farver. Serien tæller nu 15 farver.

Black’n’Silver

Turn to the dark side. Denne kontrastrige dubbing er som skabt til alle former for kystfluer, igler, baitfish og vådfluer – især dem, der skal bruges under dæmpede lysforhold. Uanset om du vælger at bruge de lange fibre til vinge eller hale på lange fluer – eller bruger dem til en opkradset dubbingkrop, får du verdens mest effektive kontrastvirkning. Der er bare noget deadly over sort/sølv. Tænk langvingede havørred- og laksefluer eller krop på Woolly Buggers, Girdle Bugs og Black Zulu.

IMG_9112Ghost Shrimp Tan

Skal du binde hesterejer, roskilderejer og tangrejer i naturlige nuancer, er dette dubbingen, du har brug for. Med en smule UV-flash giver den gennemskinnelighed og farve med masser af liv. Desuden rigtig velegnet til alle former for nymfer og vådfluer. Eksempelvis til en Killer Bug med et twist.

IMG_9109Fiery Orange Shrimp

Hot orange med UV-sparkle til rejer og mange andre fluer til kyst, sø og å. Hot alternativ til orange sæluld på GP, Chillimps, Whisky Fly og mange andre klassikere. Desuden super hot til fluer som P & S Shrimp.

You know you want ’em :0)

Find de nye farver i shoppen her…

Se YouTube film af P & S Shrimp her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*