Woolly Sparkle Dub

Woolly Sparkle Dub

– distribueres nu gennem The Fly Company

IMG_0014Det er omkring et år siden, at vi kom ud fra det gale fluebinder-laboratorium med vores Woolly Sparkle Dub. Siden da er det blevet lidt af en succes, selv om vi udelukkende har solgt det via vores eget website… og i forbindelse med fluebindearrangementer rundt omkring i landet.

Kombinationen af de superfine naturfibre og et diskret indslag af sparkle har gjort den langfibrede dubbing brugbar til både kystfluer, ørredstreamers, vådfluer, nymfer, geddefluer og fluer til vandløbenes opgangsfisk. Serien tæller pt. 16 farver.

Det har flere gange været på tale, at begynde at sælge det til butikker i Skandinavien, men indtil nu… er det blevet ved snakken.

Men… fra i dag overtager The Fly Company (FlyCo) distributionen. Det betyder for det første, at produktet kommer op i markedspris – men også at det bliver muligt at købe det hos det hos de fleste af landets grejhandlere.

Hvis din lokale grejpusher ikke har det på lager, så skub til ham… eller kontakt FlyCo for at finde nærmeste forhandler.

IMG_0016Hvis du vil se mere om, hvad Woolly Sparkle Dub kan bruges til, så ligger der masser af videoer på min YouTube kanal, der fortæller den historie.

Du kan finde en stribe artikler på linket her… eller på engelsk her…

Og til sidst… tak til alle jer, der har købt Woolly Sparkle Dub og derved gjort det muligt (og spændende) at arbejde med udvikling af produktet, farvevarianterne og nye fluetyper. Udviklingsarbejdet fortsætter naturligvis :0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*