Rejsebrev fra Värmland – maj 2010

Rejsebrev fra Värmland – maj 2010

3918-copyKan højgearede forårsgedder lide gummi. Det tror jeg nu nok de kan. Vi har for en stund flyttet Michael Jensens redaktion til Sverige. Planen er at udsætte de Värmlandske gedder for en seriøs gummikampagne. Vi har taget det store udvalg af jigs, jighoveder, jigspinners, dropshot-, texas rigs og meget mere med nordpå.
3948-copy

Hot action

Indtil videre ser det ud til at gedderne er meget begejstrede for idéen. Der er kort sagt 3921-copyeksplosive gedder i det svenske forår. Geddelegen er overstået og rovfiskene går til angreb på de mange byttefisk, der koncentreres for at begynde på deres gydeperiode.

I tirsdags driftede vi ned gennem et vandløbssystem i flydering. Turen tog cirka 3 timer og gav 30 – 35 gedder til to fiskere. Største fisk var omkring en meter. Forrygende action fra start til slut. Vi kom tilbage til hytten med ømme arme, gennemgnaskede jigs, forrevne fingre og rigtig højt humør.3924-copy

Fortsættelse følger

Her får du et par fotos fra turen. Der følger rigtig mange nye indlæg, så snart vi kommer hjem og har fået sorteret de mange fotos og oplevelser.

Nok for nu. Flyderingene er pakket til endnu en tur. Gedderne fanger jo ikke sig selv.

Mange hilsner

Ulla og Michael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*