Super Goober – forførisk flagrende mega curly tail fra Action Plastics

Super Goober – forførisk flagrende mega curly tail fra Action Plastics

super-goober Da Ulla og jeg sidste forår var på et hektisk gedderaid i de Värmlandske skovsøer, besøgte vi vores ven Carl. Han driver en af Sveriges mest velassorterede grejbutikker, og er en super skrap geddefisker. Vi var selvfølgelig inde for at fritte ham ud, inden vi smed flyderingene i vandet.

Udover at fortælle, hvor vi skulle fiske, stak han også en mærkelig softbait op i hovedet på os. ”I tager altså ikke ud uden den her,” sagde han.

Det var en stor curly tail, med en korpulent forkrop og en stor flagrende hale. Jeg troede ikke meget på den, men tog alligevel et par stykker med, fordi Carl sagde det. Af erfaring ved jeg, at han plejer at have ret. Det havde han også denne gang. Super Goober, som dyret hed, så ikke ud af meget, når man stod med den i hånden – men i vandet lignede den en glødende cigar med en kæmpestor og langsomt roterende propel i røven. Bare at kalde den velfangende ville være en grov värmlandsk underdrivelse, så allerede næste morgen, da Carl åbnede butikken, stod jeg klar til at købe flere Super Goobers.

Super Goobers (som i øvrigt betyder super jordnødder, altså dem Supermule æder) bliver fremstillet i USA og er populære blandt fiskere der jager musky og northern pike.

Share
Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*