Thill Splash Brite – specialflåd til skumringens rovfisk

Fisker du efter sandart, ørred og andre rovfisk, der for alvor bliver aktive, når lyset dæmpes? I så fald bør du stifte bekendtskab med Thill Splash Brite fra Lindy Fishing Tackle. Thill er toppen af poppen på det amerikanske marked og har et bredt program i flåd.

Thill Splash Brite er et glideflåd, der er forsynet med en messing bøsning som reducerer friktion og slid på linen. Desuden har det indbygget lys. Den gule top på flåddet bliver oplyst indefra, så snart flåddet dyppes i vand. Lyset slukkes, når flåddet løftes fri af vandoverfladen. Den indbyggede energikilde leverer strøm til mindst 30 timers rovfiskejagt – hvilket er en del, da uret kun tikker, når flåddet er i vand.

Når strømmen er brugt, er Thill Splash Brite stadig et topkvalitets glideflåd, som kan bruges til dagfiskeri efter rovfisk. En elegant og funktionel løsning, der får knæklys til at virke so yesterday:0)

Share
Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*