Classic Lures – Heddon Hellbender

Classic Lures – Heddon Hellbender

lures0009Hellbender fandt vej til mange grejbokse fra slutningen af 1950’erne. Den store hjerteformede ske gør Hellbender til en klassiker, for dig der ønsker at gå i dybden med dit fiskeri. Dens popularitet understreges af, at ikke mindre end 14 millioner Hellbenders er solgt på verdensplan.

Under trolling kan den arbejde sig ned til 10 meters dybde, mens den under kastefiskeri når mere moderate dybder. Det er dog bestemt ikke en agn til lavvandede moser. Store søer og dybe vandløb er Hellbender-land. Hellbender er specielt effektiv til gedde, sandart og grov ørred.

lures0008Et specielt trick med denne deep-runner er at fjerne krogene og montere et 3-5 meter langt forfang med en mindre agn på. På denne måde kan Hellbender slæbe en lille kunstagn eller eventuelt en stor streamerflue helt ned til 22 meter. Det har givet denne wobler kælenavnet The Poor Mans Downrigger.

Hellbender produceres stadig… dog kun i Magnum modellen. Desuden kan du købe Hellbender uden kroge. Den kaldes Hellbender Downrigger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*