Rapala Original – Superagn til premierefiskeri i åen

Rapala Original – Superagn til premierefiskeri i åen

1354-copy Jeg ved ikke om det er et lokalt fænomen, men herovre i det mørkeste Jylland er en ambulancefarvet Rapala Original lige så sikkert et hit ved åpremieren… som de gule ærter og lommelærken med en varmende væske. Nogle sværger til den flydende udgave og sender den ned i strømmen med en belastning foran, andre vælger en countdown og får dermed genopdaget glæden ved at kunne tælle til ti. Den orangerøde er stadig topgun, men den fluoriscerende gul/grønne har også sine tilhængere.

Personlig vil jeg til enhver tid vælge en hvilken som helst af Rapalaerne før de gule ærter – men det med smag er jo en subjektiv ting.

Hvad der får en grønlænder, nedgænger eller en spejlblank overspringer til at beslutte sig for at æde noget der ligner en krydsning mellem et udrykningskøretøj og en byttefisk – det er stadig en gåde for biologer, adfærdsforskere, lystfiskende lommefilosoffer og andet godtfolk. Fakta er bare at skidtet virker.

Hvor er det skønt, at der, midt i begejstringen over nye og fantastiske agn, findes gamle travere, der er pokkers svære at vælte af pinden.

 

Læs også artiklen: Rapala Original

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*