Classic Lures – Rapala Countdown

Classic Lures – Rapala Countdown

4334-copy Nedtælling til sæsonens bedste fiskeoplevelser kan meget vel starte med en Rapala Countdown. Denne wobler har på sin helt egen lavteknologiske vis en indbygget dybdemåler. I praksis betyder det, at du kan genopdage glæden ved at tælle til ti, samtidig med at du kan affiske vandsøjlen meget præcist. Læs mere under fisketips. Rapala Countdown er uundværlig både i vandløbet og i søen.

Features

•   Synkende variant af Rapala Original

•    Belastet krop af balsatræ

•    Langtkastende. Også under blæsende forhold

•    Synker cirka 30 centimeter per sekund.

Fisketips

•    Når du har kastet din Countdown ud, lader du den synke mens du tæller. Et tusinde og en – et tusinde og to – og så videre. Læg mærke til hvornår de wobler når bunden. Sker det ved tallet 10, starter du blot indspinningen ved 8 i det næste kast. Hvis din tælling passer nognlunde med et sekund, ved du at vandybden er 3 meter og at din wobler nu arbejder cirka 60 centimeter over bunden.

•    Countdown er en klassiker til fiskeri i vandløb efter ørred og havørred. Især den ambulancefarvede er en uhyggelig affektiv wobler til kolde forårsfisk og træge efterårsørreder der trykker dybt i strømmen.

•    God allround wobler til aborre, gedde, sandart samt alle former for ørred og laks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*