Classic lures – Rapala Jointed

Classic lures – Rapala Jointed

4369 copy Kan man forbedre verdens bedste wobler. Næe… originalen vil altid være originalen. Alligevel er der tider hvor en Rapala Jointed – som kort fortalt er en leddelt Rapala Original – fisker bedst. På grund af den delte krop har denne model en fantastisk livlig gang selv ved meget langsom indspinning. Går i visse egne af Jylland under navnet: Den knækstyrede.

Features

•    2-delt krop i balstræ
•    Ekstrem livlig bevægelse
•    Bevarer bevægelserne ved langsom lindspinning

Fisketips

•    Kombiner en langsom indtagning med små ryk med stangspidsen.
•    Brug denne wobler når fiskene er sløve og træge.
•    Det kan eksempelvis være under vinterfiskeri, hvor fiskenes stofskifte er lavt. En Rapala Jointed der fiskes på en rig med belastning, kan orme sig afsted helt nede over bunden, hvor fiskene trykker i koldt vejr.
•    Under sommerens hedebølger kan især ørreder blive sløve og ugidelige. Igen er en langsom indtagning et must. Prøv en Jointed i åen eller i put & take vandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*