Magnus Marine BB 445 – fiskebåd med fede features og en fornuftig pris

Magnus Marine BB 445 – fiskebåd med fede features og en fornuftig pris

MM001Det med at finde en alsidig og lækker bassboat, i den klassiske amerikanske stil med drejesæder, live well og andre funky features – har ikke været helt let for danske lystfiskere. Især ikke hvis ønsket skulle indfries, uden at få ens bankrådgiver til at flå sig frustreret i sin sparsomme hårvækst.

For et stykke tid siden besluttede to fyre fra det midtjyske søhøjland sig for at gøre noget ved problemet. De satte sig til tegnebrættet og designede deres egne både.

Jeg har været med på prøvesejlads i deres helt nye Magnus BB 445 og er vildt imponeret over, hvor mange fede features der leveres til prisen på godt 40 af de store sedler.

Hvis du er fanatisk lystfisker på udkig efter en alujolle, der kan rumme den allermest våde lystfiskerdrøm – så bør du helt sikkert tjekke BB 445. Uanset om du er til vertical jigging, drop shot, jerkbaitfiskeri, kystfiskeri, trolling, fluefiskeri, mede eller noget helt andet, så opfylder den dine behov.

 

MM007Indehaverne Gert og Mathias fortæller:

Vi stiftede Magnus Marine med den målsætning at designe og få produceret aluminiumsbåde – der med hensyn til kvalitet, specifikationer og ikke mindst pris, som minimum skulle kunne måle sig med de førende på markedet.

MM015

De ambitioner har vi fået opfyldt… til den gode side. Med de første modeller i Magnus Marine serien har vi fået et produkt med specifikationer, som overgår vores konkurrenters produkter i det samme prissegment.

Vi er rigtig stolte over de produkter, vi nu kan tilbyde.

MM036Hvis du har lyst til at vide mere om Magnus Marine og deres både, så tjek deres hjemmeside her:

www.magnus-marine.com

MM044
Share
Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*