Zonkers

Zonkers

zone004Med en vinge af en kaninstrimmel (rabbit strip), er Zonker en af de mest levende og pulserende fluer der findes. Selv den mindste strøm eller bevægelse med stangspidsen tilfører fluen masser af liv. Effektiv til alle rovfisk. Suger en del vand, hvilket kan gøre den tung at kaste.

På en geddeudrustning i klasse 7 eller 8 er det dog sjældent et problem. Til gedder binder jeg ofte Zonkers med krop af flashchenille (cactus chenille) og laver fronthackle og eventuelt hale af store bløde saddelhackler. Lidt flashfibre i halen skader ikke. Farver på hackle, krop og hackler kan naturligvis varieres i det uendelige. Her får du et mønster:

Black and Purple Zonker

Krog: Stingertype

Tråd: Frit valg. Jeg bruger ofte en grøn

Hale: Crystal flash eller lignende, rød

Krop: Pearl cactus chenille

Vinge: Natur sort rabbitstrip

Fronthackle: Purple eller magenta saddelfjer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*