Pigsåler – stå fast på glat is

Pigsåler – stå fast på glat is

pigsler Vintervejr, der veksler mellem frost og tø, giver glatte veje, fortove og især meget glat blankis på søer og damme. Det betyder, at risikoen for skader ved fald forhøjes astronomisk, når du skal ud og opleve vinterens natur.

Med ArtiMate pigsåler reduceres risikoen for skader. Du står ganske enkelt fast på selv den meste lumske blankis.

Disse pigsåler monteres uden på dit normale fodtøj og giver et sikkert greb på blankis og isglatte veje. Udover at være et must til isfiskeri, bruges de af mange mennesker, som i kraft af deres erhverv færdes ude i vintervejret: Postbude, skraldemænd m. fl. Gravide og ældre mennesker, hofteopererede og løbere bruger dem også – og alle, der ikke gider lege Bambi på glatis, kan have stor fornøjelse af pigsåler.

ArtiMate pigsåler er fremstillet af et materiale, der er fleksibelt helt ned til – 40 C. Er desuden CE-godkendte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*