Nyheder fra michaeljensens.com i februar/marts

Nyheder fra michaeljensens.com i februar/marts

Ørred sculpinSelv om vi har haft en mild vinter, og et ret fantastisk fiskeri… både efter blanke ørreder på kysten og efter grønlændere i åen, bliver der ind imellem lavet noget i vores lille virksomhed. Her, hvor vinteren går på hæld, er vi i fuld gang med produktion af YouTube film, E-bøger og masser af nye fluebindingsmaterialer.

Nye fluebindings materialer

mange fluer

I de seneste måneder har vi arbejdet på at udvikle nogle nye produkter til fluebinderen. Det er blevet til to produkter. Det første var Natural Sculpin Wool, der indtil videre er tilgængelig i 17 farver. Det er et tykt garn af kartet uld, som er beregnet til alle former for fiskeimitationer, så som sculpins, baitfish style flies, tobiser m.m. Det kan du læse meget mere om i dette link…

Og du kan finde Natural Sculpin Wool i vores webshop her…

Det næste produkt er nu også på hylderne i vores webshop. Det er en langfibret dubbing, som er fremstillet af det samme utroligt fine naturmateriale som NSW. Dubbingen er tilsat Ice Dub, som giver en smule flash og reflekser i materialet. Vi har kaldt den Woolly Sparkle Dub. Den fås indtil videre i 6 farver. Du kan læse mere om den… og købe materialet på vores shop…

Fiskene har allerede sagt haps, og det er der heldigvis også en del fluebindere, der har. Hvis ikke du har prøvet materialerne endnu, så tjek vores videoer eller kig forbi shoppen.

Videoer på YouTube

Vi er også gået i gang med at arbejde lidt med film. Det er i første omgang blevet til en stribe små fluebindingsfilm og nogle klip af fluerne under vandet. På lidt længere sigt er det planen at lave fiskefilm også. Kig indenfor og se vores YouTube kanal. Hvis du abonner på den, får du automatisk opdateringer om nye film om fluer, fluebinding og fiskeri.

eBooks på dansk og engelsk

Mariager Fjord

I øjeblikket har vi gang i en engelsksproget eBook om Bucktail Flies. Samtidig arbejder vi på to danske udgivelser: Kystfluer til Mariager Fjord – og Kystfluer til Limfjorden. På de to danske bøger har vi tilknyttet en stribe entusiastiske fluefisker fra de to fjorde. I Mariager Fjord bogen fortæller 17 fluefiskere om deres favoritflue til fjorden. De leverer også fluemønsteret og en stribe gode historier fra fisketure ved det nogle kalder Danmarks smukkeste fjord.

Alle 3 bøger forventes færdige inden forårssæsonen for alvor sætter ind. Mere information følger, når bøgerne er færdige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*