Anmeldelser af Bumser på Baywatch

Anmeldelser af Bumser på Baywatch

322Fortællinger fra fiskevandet
Anmeldelse fra Sportsfiskeren, juni 2008
I sin nyeste bog, Bumser på Baywatch, har forfatter Michael Jensen samlet nogle af sine mange spændende og morsomme oplevelser fra sine mange fisketurer. Nogle af fortællingerne har været bragt i tidsskrifter, men de fleste er “friske fra fad”. Med disse fiskefortællinger har forfatteren ønsket at puste nyt liv i en tradition for fortællerkunst, som før var almindelig i dansk lystfiskerlitteratur. Der er i den seneste halve snes år udkommet en række gode og flotte fag- og håndbøger, mens der har været langt mellem lystfiskerbøger af mere skønlitterært tilsnit.
“Bumser på Baywatch” er en særdeles underholdende og også tankevækkende bog for et voksent publikum. Bogen består af 21 fortællinger og essays, der fører læseren vidt omkring. Lige fra den hylende morsomme: “Vildskab i våren” om en trekrog i hånden og forfatterens møde med den nordjyske sundhedssektor og til historien: “Fra grejyuppie til bonderøv”, hvor forfatteren indvier læseren i sin personlige udviklling som lystfisker med alt, hvad dertil hører af identitetskriser og stilforvirring.
Michael Jensen har i løbet af sin karriere skrevet 11 fagbøger om natur, fritid og sportsfiskeri. Bumser på Baywatch er en både læseværdig, tankevækkende, og underholdende bog i en længe savnet genre.
Bogen er illustreret med fine stemningsfyldte fotos.
Læst af Lars Østergaard Jensen

 Uddrag af mail fra Anna Grethe Jensen, Skellerup
Jeg hører et plump i gangen – det må være posten, men avisen er ikke så tung, at den kan lave den lyd?Jeg går ud og kikker – finder en lille pakke – og i pakken er en bog – skrevet af en fyr, der hedder Michael Jensen.
Den ser lækker ud, noget med fisk, og manden kender jeg vist også og måske dem, han skriver om.
Jeg laver en hel kande te (desværre kan jeg ikke lide kaffe) og sætter mig tilrette.Tre timer senere rejser jeg mig og ærger mig forfærdeligt over en eneste ting…. at den er så tynd, at den allerede er færdig, at jeg har spist den som man kan finde på at spise en hel æske chokolade. Skulle egentlig have gemt lidt til senere, men det var komplet umuligt. Det smagte bare alt, alt for godt…

Uddrag af mail fra Preben Petersen, Hadsund
Begyndte i aftes og fik de første 100 sider gennemlæst, og jeg grinede højt mange gange, det er nogle dejlige oplevelser som du så fint beskriver, der er humor, underfundigheder, eftertænksomhed, og jeg blir i godt humør, – får lyst til at komme derud hvor der er højt til loftet og oplevelserne store.
Det gjorde jeg så i dag, tog over til det sted hvor vi fiskede sidste gang, – vejret var flot, blikstille, og solskin, – på det tidpunkt ikke lige det bedste fiskevejr, – så det var frem med bogen, og så i gang igen. Nye og sjove oplevelser, en sund bolle, lidt vin, og så går tiden hurtigt, i selskab med Ulla, Lasse og dig. Jeg nød bogen, hørte et par fisk ud på fjorden, men de måtte vente!!!

 

Køb Bumser på Baywatch her…

Læs hele kapitlet Bumser på Baywatch her…

 

bumser_p_baywatch_bog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*