Naturkork

Naturkork

Cork-2Vi har fået fat i et parti virkeligt smukke korkblokke fra en portugisisk producent af blandt andet korkpropper i udsøgt kvalitet. Al kork høstes i virksomhedens egen plantage. Blokkene består, som du kan se på billederne, af et rektangulært stykke med bark på den ene side. Der er skåret 4 huller (propper) ud af hvert stykke, men propperne følger med.

Det betyder, at du kan lade propperne blive i eller fjerne dem helt eller delvist afhængig af, hvad du vælger at bruge korkstykkerne til.

Alle stykkerne er naturligvis forskellige – altså unikke stykker, hvor naturen har haft indflydelse på udformningen. På vores webshop kan du se fotos af de enkelte stykker, og vælge det stykke, du synes bedst om.

Naturkork kan eksempelvis bruges til:

Cork-3Værktøjsholder

Kork er et varmt og smukt naturmateriale, der passer rigtig godt på dit fluebinderbord eller på en bindestation. Lim evt. en plade i bunden af stykket, eller lad 1 centimeter korkprop blive siddende i hvert hul, hvis du vil have holderen lukket i bunden.

CorkPræsentations- eller tørreplads

Når du har lakeret hovederne på dine fluer, kan de naturligvis placeres hvor som helst på korkstykket for at tørre. Men du kan også lave en ”sejrsskammel” med 4 pladser, til præsentation af dine fluer.

Fotobaggrund

Lav toplækre fotos af dine fluer, elegant draperet på det smukke naturmateriale. Der er noget særligt over kontrasten mellem korkbarkens ru struktur og fluernes elegante kurver.

 

Du kan købe korken her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*