Naturligvis

Naturligvis

naturligvis1Naturoplevelser er berigende – uanset om vi oplever dem som lystfiskere, jægere, ornitologer, kajakroere eller backpackers. Alle har vi et behov for at gemme nogle af de smukkeste eller mest dramatiske minder – at fange oplevelsen i det brøkdel af et sekund, hvor den er mest intens. Derfor har mange af os kameraet med på turen. Resultatet når vi står med de friske billeder i hånden, lever ikke altid op til forventningerne.

I denne bog giver Michael Jensen masser af små tips, der kan gøre dine naturbilleder bedre. Hvad enten du bruger et avanceret spejlreflekskamera eller et enkelt kompaktkamera, er grundreglerne for filmvalg, komposition og eksopnering det samme.

Læs om fotografering af landskaber, himmel, dyr, fugle, vand, fisk, insketer, blomster, mennesker og meget mere. Lær hvordan du fryser actionmotiver, men lader stemnings-motiver flyde ind på filmstrimlen.

 

 

 

Udgivelsesår: 1999

Udgivet af PhotoCare i samarbejde med Michael Jensen og Forlaget Mosegaard

ISBN: 87-90460-19-7

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*